Φωτια Ευβοια Τωρα / Megalh Fwtia Twra Sthn Eyboia / H φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της τρίτης.

Φωτια Ευβοια Τωρα / Megalh Fwtia Twra Sthn Eyboia / H φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της τρίτης.. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες σε τέσσερις ταυτόχρονες φωτιές σε ασπρόπυργο και ελευσίνα, στην πυρκαγιά. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, επίγειες και εναέριες, επιχειρούν για την κατάσβεση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να την απειλεί. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα στύρα ευβοίας.

Numhqmizeubsmm
Numhqmizeubsmm from scdn.star.gr
Η φωτιά καίει κοντά στο χωριό αγδίνες. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, επίγειες και εναέριες, επιχειρούν για την κατάσβεση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, με 1. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων στο evima: Μεγάλη αναμένεται να είναι η νύχτα για τους πυροσβέστες στην εύβοια, καθώς πριν από λίγο, σύμφωνα με το star κεντρικής ελλάδας, εκδηλώθηκαν άλλες τρεις φωτιές, η μία στο πυργί, η δεύτερη στον άγιο γεώργιο και μια τρίτη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να την απειλεί.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. H φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της τρίτης. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες σε τέσσερις ταυτόχρονες φωτιές σε ασπρόπυργο και ελευσίνα, στην πυρκαγιά. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων στο evima: Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, με 1. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην εύβοια, ώστε να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς πριν την ενίσχυση των ανέμων το μεσημέρι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 6 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Απειλεί κατοικημένη περιοχή μετά την εκκλησία της αγ. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων στο evima: Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.

Fwtia Twra Sthn Eyboia Fwto Irafina
Fwtia Twra Sthn Eyboia Fwto Irafina from www.irafina.gr
Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αντ1, η σύζυγός του άντζελα γκερέκου και η κόρη του μαρία, κοιτούσαν το κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και λυγμούς και με δυσκολία ευχαριστούσαν όσους έσπευσαν να τις συλλυπηθούν. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας, στην εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Απειλεί κατοικημένη περιοχή μετά την εκκλησία της αγ. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στις 13:15 το μεσημέρι και αμέσως βοηθούμενη από του ισχυρούς. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας, στην εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, επίγειες και εναέριες, επιχειρούν για την κατάσβεση. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή την οποία δεν μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα οι επίγειες δυνάμεις. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα στύρα ευβοίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας, στην εύβοια. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας.

Lxp Ickgv Jntm
Lxp Ickgv Jntm from www.ieidiseis.gr
Απειλεί κατοικημένη περιοχή μετά την εκκλησία της αγ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων στο evima: Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να την απειλεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αντ1, η σύζυγός του άντζελα γκερέκου και η κόρη του μαρία, κοιτούσαν το κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα και λυγμούς και με δυσκολία ευχαριστούσαν όσους έσπευσαν να τις συλλυπηθούν. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Ισχυρές οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην εύβοια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το χάρτη με τις live πυρκαγιές στο site ή blog σας. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις για τη φωτιά τώρα στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στα στύρα ευβοίας. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Φωτια φωτια live φωτια ευβοια φωτια τωρα φωτια τωρα αθηνα φωτια τωρα αττικη προηγουμενο αρθρο αναδρομικά 2020: Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη θέση άκαλος, στη σκεπαστή ευβοίας. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων στο evima: Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Μεγάλη αναμένεται να είναι η νύχτα για τους πυροσβέστες στην εύβοια, καθώς πριν από λίγο, σύμφωνα με το star κεντρικής ελλάδας, εκδηλώθηκαν άλλες τρεις φωτιές, η μία στο πυργί, η δεύτερη στον άγιο γεώργιο και μια τρίτη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook